00

weken

00

dagen

00

uren

00

minuten

00

seconden

de fabriC

OPENING SOON!

Dit is de fabriC, jouw koffiezaak, speciaal voor studenten. Hier kun je koffieleuten, kleding kopen en studeren. Kijk gerust rond; we hebben alle tijd!

Elke dag geopend van 7 tot 7.
Zo haal jij het maximale uit je schooldag, samen met ons!

Koffie. Kleding. Rust. Meer heb je niet nodig.
(+ bites & snacks)

Hey, psssst! Heb jij de verborgen link al ontdekt?

Vanaf april, vlak na de opening: elke maand een nieuw product! Je vind de nieuwe producten hier. Wees er snel bij, want op = op!

Wij houden van eerlijk! Daarom zijn al onze producten 'fair trade'. Extra goed!

Een koffiezaak die jou als student alles biedt wat je nodig hebt. Dat is waar de fabriC voor staat. Naast de rustige studieplek, goede koffie en trendy kleding voor een betaalbare prijs, zie je hier tevens een stukje geschiedenis van Enschede in oude gloriedagen. En dat allemaal op jou campus! Dus kom gerust langs voor een praatje, want 'de fabriC maakt je!'

Eerlijke, trendy kleding voor een redelijke prijs

Ontspannen bouwen aan jouw studie

Voor studenten, door studenten

Koffie met karakter en identiteit

TASTE
HISTORY

Onze koffie word altijd gemaakt van versgemalen bonen die gebrand zijn op de beste temperatuur voor de beste smaak. Zo houden we de traditie van échte koffie in ere!

De bonen importeren we vanuit het buitenland voor een eerlijke prijs. Zo krijgen de boeren wat hun toekomt, want dat vinden we heel normaal. Die eerlijkheid proef je!

GOOD
IDEAS
START
WITH
GREAT
COFFEE

Onze allernieuwste producten zijn verkrijgbaar vanaf 1 april 2018. En da's zeker geen grap!

Een frisse latte met extra dikke room en een topping van lentekruiden. Heerlijk om even te ontspannen na een drukke schoolweek!

Energie nodig? Deze large espresso is alles wat je nodig hebt voor uiterste concentratie en doorzettingsvermogen. Speciaal op maandag!

Een zoete half-om-half met een romige smaak. Geheime ingrediënten zijn dan ook honing, caramel en de onvervalste liefde van de barista's!

Probeer onze bonen thuis! Gebrand en meteen vacuüm verpakt voor het beste behoud van de smaak. Ons receptenboek is nu ook tijdelijk verkrijgbaar! Toch iets anders nodig dan een kop koffie? Naast onze overheerlijke koffie hebben we ook geweldige bites & snacks. Lekker voor tussendoor!

Duurzame kledingwinkel? Check!

BUY LESS, CHOOSE WELL

Nieuw kopen

Gebruikt ruilen

Vodden inleveren

Goede kleding is belangrijk! En dat vinden wij ook. Dus wat is er leuker dan voor of na je kop koffie nog even te kunnen shoppen... in dezelfde winkel?! Al onze eigen kleding is eerlijk. Maar da's niet alles! Heb je kleding over wat je nooit meer draagt? Kom het bij ons ruilen! De één z'n afdankertjes is de ander z'n look van morgen. Wij nemen ook graag je vodden aan. Zo kunnen we meewerken aan een betere wereld en hoeven we met z'n allen minder kleding weg te gooien. Daarbij helpen onze verkopers je maar wat graag mee met het samenstellen van je nieuwe outfit; 2de hands óf nieuw! Zo loop je er dus weer helemaal modieus bij op de campus!

WELCOME BACK TO SCHOOL!

Welkom op onze eigen academie. Als eigentijdse koffiezaak willen we graag ergens voor staan. Hier praten we je graag bij over onze missie en visie. Wij geloven in fair-trade en toch betaalbaar, zeker voor jou als student. Zo hebben we onze eigen 6 kernwaarden waar we vanuit werken en doen we er alles aan om jouw studententijd onvergetelijk maken!

Duurzaam

Rendabel

Ontspannen

Het woord zegt eigenlijk al genoeg: zuinig zijn met wat je hebt. Dat is precies wat we bij de fabriC doen. 100% fair trade en geen onzin.
Of het nu gaat om koffie, kleding of jouw studie: wij willen er graag voor zorgen dat jij er iets aan over houdt!

De producten die we verkopen dragen bij aan een betere wereld. Wij zorgen dat het maximale eruit komt wat er uit te halen valt. Dit geldt voor inkoop, maar ook verkoop. Iedereen krijgt wat hem of haar toekomt en jij betaalt niet meer dan nodig.

Naast je drukke studie wil je zo af en toe ook even kunnen bijkomen. Ook dat zien wij als onze missie. We proberen je goed te bedienen zodat jij even helemaal niks hoeft. Zo zorgen we voor voldoende personeel en goede service!

Tijdens je werk wil je natuurlijk zoveel mogelijk werk verzetten. We zetten er veel voor in om jou de beste werkomgeving te bieden, zodat jij je op je studie kan focussen.
Mocht je toch meer willen dan alleen consumeren? We bieden je graag een bijbaan aan!

(check de contactpagina)

Wat is er mooier en leuker dan met mensen van jouw campus te kunnen zitten, kletsen en werken! Juist daarom kun je ons op het terrein van de UT vinden. Zo kun je snel contact leggen, dingen bespreken, of gewoon gezellig meeten met jouw medestudenten. Want, tja, alleen is ook maar zo alleen.

Wist je dat de fabriC is ontstaan vanuit een knipoog naar het oude Enschede? Toen de textielindustrie op gang kwam in Nederland, was Enschede de koploper ervan! Onze huisstijl is dan ook gebasseerd op die eerste bedrijven die voet bij stuk hielden en hun visies realiteit maakten.

Enerverend

Sociaal

Inspirerend

  • de fabriC
  • Universiteit Twente
  • Drienerlolaan 5
  • 7522 NB Enschede
  • info@defabric.nl
  • 053 489 9111

SOCIAL FEED